Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

EM-bronse til Lübbe i paradressur

Den europeiske eliten innen paradressur er samlet til europeisk mesterskap i Tyskland, der Ann Cathrin Lübbe har tatt medalje på første forsøk.

– Dette er jeg skikkelig fornøyd med, sier en strålende glad bronsevinner i en pressemelding fra Norges Rytterforbund.

Med denne medaljen følger Hamar-rytteren fra Atlungstad Rideklubb opp sin bronsemedalje fra Paralympics i 2021 og viser at hun er godt i gang med forberedelsene til Paris 2024.

Hun red et sikkert og godt program med sin hest La Costa Majlund i hennes klasse som er grad II, og hun ble belønnet med 72,725 % for innsatsen.

-Dette var veldig gøy, jeg er veldig fornøyd med ridningen – og det er så gøy å ta medalje, stråler Ann Cathrin om kapp med solen i Riesenbeck.

– Jeg rir i en ny grad nå, og jeg synes bare alt er skikkelig morsomt. Jeg bare gleder meg hele tiden til å ri!

Gullet gikk til tyske Heidemarie Dresing mens sølvet gikk til Storbritannia ved Georgia Wilson.

06.09.2023 kl. 10:56
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.