Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

FFO mot FFO i huskonflikt

Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO) i Akershus er i konflikt med FFO nasjonalt om leieforholdet av Frivillighetens Hus i Lørenskog, som gir et tilbud om en lokal møtearena for en rekke av FFOs medlemsorganisasjoner.

Noe av bakgrunnen er at FFO Akershus opphører å eksistere, i forbindelse med etableringen av det nye storfylket Viken. Det nye FFO Viken skal ha sitt hovedkontor i Asker. Og FFO sentralt ser ikke muligheten for å ha lokaler på to steder i det nye storfylket.

Det er avisen Romerikes Blad som skriver dette. Ifølge avisen har det vært en langvarig konflikt mellom FFO Akershus og FFO nasjonalt. I mars ble styret i FFO Akershus avsatt med øyeblikkelig virkning av hovedstyret i organisasjonen, skriver RB.

FFO er en paraplyorganisasjon for 84 ulike organisasjoner av funksjonshemmede og kronisk syke.

01.07.2020 kl. 17:10
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.