Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Fortviler over utilgjengelige Haugesund

Høye fortauskanter. Smale, hullete og humpete fortau. Overgrodde hekker som henger ut over fortauet og tvinger folk ut i veibanen.

Dette er de viktigste punktene når rullestolbruker Tor Mikkelsen (77) nå tar bladet fra munnen og krever at kommunen tar grep om tilgjengeligheten i Haugesund.

– Mange ganger kvier jeg meg for å kjøre den elektriske rullestolen til byen, men jeg ønsker også å oppleve byen og et levende sentrum, forteller han til Haugesunds Avis.

Avisen har konfrontert avdelingsleder for park i kommunen, Vegard Forberg. Han innrømmer å kjenne til problemene som Tor Mikkelsen forteller om. Han varsler at kommunen kommer til å satse mer på universell utforming.

20.08.2019 kl. 09:05
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.