Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Frastjålet rullestolen på stasjonen

En kvinne ble frastjålet sin elektriske rullestol på Kongsberg stasjon lørdag kveld. Tyveriet ble filmet av et overvåkningskamera, og politiet mottok meldinger om at «en kar» var sett rullende rundt i byen på en elektrisk rullestol han hevdet å ha «funnet».

Søndag kveld fant politiet rullestolen – en midthjulsdrevet Permobil M5 – på Kirketorget i Kongsberg sentrum. Den så like hel ut, og ble tatt med tilbake til kvinnen som hadde meldt den savnet.

Kvinnen som ble frastjålet rulllestolen, forteller til lokalavisen Laagendalsposten at hun har noe gangfunksjon, men at det er svært vanskelig for henne å komme seg rundt uten stolen.

Hun var svært glad for at potliet fant igjen rullestolen.

18.09.2023 kl. 09:13
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.