Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Gründer vil satse på funksjonshemmede

Prosjektet er fortsatt helt i startgropa. Men allerede nå erklærer gründer og allmennlege Mark Stefan G. S. Selasky at han vil satse målrettet på å ansette funksjonshemmede og andre som kan slite med innpass i arbeidslivet når han skal sette idéen sin ut i livet.

–  Det skal være en bedrift som er til velsignelse for miljø, lokalsamfunn, våre kunder og samarbeidspartnere. Vi ønsker å løfte fram menneskeverdet, sier Selasky til avisen iTromsø.

Og ideen? Den handler om å lage forbrenningsovner som produserer både varme og elektrisitet til forbrenningsovner. Produktet er ment å fylle noe av det samme behovet i kalde og mørke strøk som solcellepaneler på taket fyller der sola skinner mye.

Selskapet Sirevaag Biokraftvarme AS er opprettet for å drive prosjektet fram.

22.11.2019 kl. 09:51
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.