Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

«Helt Med» hedret med NHO-pris

Stiftelsen Helt Med ble kåret til Årets Sosiale Entreprenør 2023 på NHOs årskonferanse torsdag.

Vinneren mottok hyllest og prisen på en halv million kroner foran en full sal med politikere og ledere i norsk næringsliv.

Helt Med er en av arbeids- og inkluderingbedriftene i NHO Service og Handel. Helt med har fått noen hundre utviklingshemmede i ordinært arbeid, på en måte som bidrar til at den enkelte kommer i jobb både som etterspurt og ønsket arbeidskraft.

Årets Sosiale Entreprenør 2023 handler om arbeidsinkludering og er den første kåringen med et forhåndsvalgt tema. Alle de 25 nominerte selskapene jobber med å motvirke utenforskap gjennom arbeid.

– De ble vurdert på hvor innovativ løsningen deres er, om den er skalerbar, om forretningsmodellen er økonomisk bærekraftig og i hvilken grad de bidrar til arbeidsinkludering, forteller Ferdeier og juryleder, Johan H. Andresen, på NHOs nettsider.

Juryen uttaler at Helt Med bidrar til at personer med utviklingshemming får jobb:

«Dette er en av gruppene som møter flest barrierer når det kommer til muligheter for å delta i arbeidslivet. I tillegg til å matche kandidat og bedrift som andre rekrutteringsbyråer, er tett oppfølging hele veien Helt Med sin suksessoppskrift.

Helt med gjør hele rekrutteringsarbeidet og alle de små tingene som er nødvendige for at utviklingshemmede skal komme ut i arbeid. De er det støtteapparatet både bedriftene og målgruppen trenger, og det er et veldig godt gjennomtenkt konsept. De har et solid team som også evner å tenke forretning, og det er viktig for å kunne skalere.»

 

 

05.01.2023 kl. 20:30
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.