Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Ishockey: Norsk åpningstap i para-VM

(NTB:) Norge hang lenge godt med før Tyskland koblet grepet og vant 5-3 i premierekampen i VM i paraishockey.

Det norske laget utlignet til 1-1 i første periode, men to raske mål mot slutten av den andre ga et overtak tyskerne aldri mistet. Rett etter den siste pausepraten økte de ledelsen ytterligere.

Ola Øiseth styrte inn to kjappe reduseringer og tente et poenghåp, men Norge kom ikke nærmere enn 3-4. En tysk scoring i sluttsekundene fjernet all tvil.

Audun Bakke gjorde Norges første mål i søndagens kamp. Statistikken viste at nordmennene hadde 22 skudd på mål mot tyskernes 17.

Verdensmesterskapet i paraishockey spilles i canadiske Moose Jaw.

Norge har igjen puljeoppgjør mot Kina mandag og Italia onsdag. De to beste lagene fra gruppe B går til første utslagsfase, mens de to siste spiller om 7.-plassen. Tsjekkia, USA, Canada og Sør-Korea utgjør gruppe A.