Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Kashafali raskest på Bislett – såvidt

(NTB:) Norske Salum Ageze Kashafali viste seg som den beste og raskeste parautøveren på 100 meter med seier under Bislett Games torsdag.

Men hans 10,57 holdt bare så vidt.

Bergenseren vant etter fotofinish mot Petrucio Ferreira fra Brasil, som fikk samme tid, men tusendelene var på nordmannens side.

Utøvere med ulike funksjonshemminger møttes på på sprinten. Amerikanske Noah Malone har forbedret sin personlige rekord til

Norske Salum Ageze Kashafali viste seg som den beste og raskeste parautøveren på 100 meter med seier under Bislett Games. Hans 10,57 holdt bare så vidt.

Bergenseren vant etter fotofinish mot Petrucio Ferreira fra Brasil, som fikk samme tid, men tusendelene var på nordmannens side.

Utøvere med ulike funksjonshemminger møttes på på sprinten. Amerikanske Noah Malone har forbedret sin personlige rekord til 10,34. Det er 1/10 bedre enn den norske Paralympics-vinnerens pers, men han ble bare nummer fire med 10,70.

Skander Sjamil Athmani fra Algerie tok tredjeplassen med 10,58, altså ett hundredels sekund bak de to beste.

(©NTB)

17.06.2022 kl. 07:32
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.