Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Klart for Special Olympics

Torsdag 14. mars åpnes Special Olympics World Summer Games i De forente arabiske emirater.

Norge er på plass med en tropp på 27 utøvere som skal konkurrere i syv idretter. Divisjonering (kvalifisering) starter allerede tirsdag 12. mars.

Special Olympics World Games er verdens største idrettsarrangement for mennesker med utviklingshemning.

7500 utøvere fra 190 land skal konkurrere i byene Abu Dhabi og Dubai frem til 22.mars. Norge har utøvere i friidrett, golf, håndball, rytmisk gymnastikk, rytter, svømming og turn.

– Utøverne våre er fantastiske representanter for norsk idrett, og gir vår visjon idrettsglede for alle en større dimensjon. Når vi nå drar til Abu Dhabi for å representere Norge i Special Olympics World Summer Games skal vi være stolte, vise mot og ha det gøy, sier idrettspresident Tom Tvedt i en pressemelding.

11.03.2019 kl. 19:51
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.