Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

La parkeringsbeviset opp ned – fikk bot

I to år har ekteparet Gerd Marion og Arne Steen fra Indre Østfold hatt parkeringstillatelse for forflytningshemmede. Nå har de fått bot fordi de har lagt beviset opp ned på dashbordet i bilen.

Det står på parkeringstillatelsen at det skal legges med forsiden opp. Men det står ikke noe om hvilken side som er forsiden. Ekteparet har alltid trodd at forsiden er den siden med navn og bilde av innehaveren, skriver Smaalenenes Avis.

Det var altså feil, og etter å ha parkert på en handikapplass ved Torget legesenter i Askim fant de en parkeringsbot på 900 kroner i ruta. Beløpet ble etter en klage redusert med 300 kroner fordi ekteparet har et gyldig bevis, men fortsatt må de altså betale 600 kroner fordi det er feil vei.

Arne Steen varsler ifølge avisen at han vil ta saken videre til parkeringsklagenemnda.

– Jeg synes ikke dette er rett, sier han.

31.08.2020 kl. 13:11
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.