Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Linn Skåber gir fordommene et ansikt

Møt en sjef i et reklamebyrå som bråkjekt forventer at alle medarbeiderne er «på» 24/7 og som skamløst spiller ut alle fordommene i boka når hun oppdager at kjempetalentene hun har på jobbintervju alle har nedsatt funksjonsevne.

Det er skuespiller, komiker og forfatter Linn Skåber som levendegjør denne lederskikkelsen i en ny kampanjefilm som skal skal sette søkelyset å diskrimineringen som jobbsøkere med funksjonsnedsettelse blir utsatt for på arbeidsmarkedet.

Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO), FFO Vestland og Unge funksjonshemmede står bak kampanjen, med tittelen «Flytt deg!» og slagordet: «Ikke la fordommene dine stå i veien for andres ambisjoner.

Det er filmskaper Mari Storstein som står for manus og regi. Foruten Linn Skåber møter du Ida Hauge Dignes, Alexander Karlsen og René Mohn.

Se filmen her:

26.04.2021 kl. 15:06
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.