Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Nav: Flere VW Caravelle tilgjengelig likevel

Gladmelding fra Nav: 54 nye eksemplarer av VW Caravelle til ombygging er tilgjengelig for bestilling.

I september skrev Handikapnytt at flere av bilmodellene i Navs rammeavtale for Gruppe 2-biler – kassebiler til ombygging for rullestolbrukere – ikke lenger er å oppdrive.

Les mer: STERKT REDUSERT DIESEL-UTVALG OG FORTSATT INGEN ELBILER FRA NAV

Blant modellene som ikke lenger kunne leveres, er Volkswagen Caravelle og Transporter. Nav hadde fått beskjed fra importøren om at produksjonslinjen for dagens modeller ville stenge.

Men nå tar saken en ny vending. Nav har fått beskjed fra importør Harald A. Møller om at det finnes 54 eksemplarer av Caravelle i kategorien 2×4 for bestilling.

Det er seksjonssjef Christian Lupke i Navs økonomi- og styringsavdeling som opplyser dette til Handikapnytt.

– Dette er biler som er tilgjengelig for nye brukere, dvs. de er ikke reservert. Det er dessverre vanskelig å fastslå hvor lenge de rekker da dette avhenger av brukernes behov, skriver Lupke i en e-post til Handikapnytt.

01.10.2023 kl. 11:43
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.