Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Para-VM: 11.-plass for Oxaal

(NTB:) 22 år gamle Thomas Karbøl Oxaal gikk inn til 11.-plass på tirsdagens 20 kilometer i langrenn for synshemmede under para-VM.

Oxaal fra Sauda var på forhånd klar på at langdistanse i fri teknikk ikke var hans distanse. Han har større forhåpninger til sprinten senere i mesterskapet.

Sammen med ledsager Ole-Martin Lid havnet han på 11.-plass av totalt 15 deltakere.

Den norske duoen ble solid distansert av den russiske duoen på topp. Oleg Ponomarev slo Stanislav Tsjokhlajev med 0.06 minutter. Bronsen gikk til amerikaneren Jake Adicoff. Sistnevnte vant 12,5 kilometer klassisk tidligere i mesterskapet.

– Det er langt for meg, men jeg synes det gikk ganske bra og bedre enn sist. Dette er god trening for meg, sa Oxaal til NRK.

Oxaal hadde 8.50,1 minutter opp til vinneren.

(©NTB)

18.01.2022 kl. 14:33
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.