Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Kontantstøtte til britiske funksjonshemmede

(NTB-Reuters:) Flere millioner husholdninger med lav inntekt skal få opptil 900 pund i pengestøtte fra den britiske regjeringen i år, opplyser landets arbeidsdepartement.

Pengene, som tilsvarer snaut 12.000 kroner, kommer som følge av økte levekostnader. Støtten skal gå rett inn på mottakernes konto i tre utbetalinger i løpet av budsjettåret.

Kontantstøtten ble kunngjort av finansminister Jeremy Hunt i november. Da la han også fram flere skatteøkninger og innstramminger i den offentlige pengebruken.

I tillegg skal over seks millioner personer med funksjonshindringer få ytterligere 150 pund i støtte, mens drøyt åtte millioner pensjonister får en tilleggsstøtte på 300 pund, ifølge departementet.

Tiltakspakken kommer i kjølvannet av fjorårets støtte på 1.200 pund til lavinntektsfamilier.

(©NTB)

03.01.2023 kl. 14:47
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.