Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Picomed kjøper britisk hjelpemiddelselskap

Den norske hjelpemiddelbedriften Picomed på Brokelandsheia i Agder har kjøpt en av Storbritannias ledende produsenter og leverandører av varsling ved epileptiske anfall, ITS Designs Ltd. Selskapet står bak merkenavnet Alert-IT Care Alarm Technology.

De to selskapene kjenner hverandre godt fra før, etter å ha samarbeidet helt siden 2012.

– Vi hos Picomed er ydmyke og stolte av å ha blitt de nye eierne av dette selskapet, og dermed kunne etterleve grunnleggerens drøm om å selge ITS Designs Ltd til en virksomhet med den samme lidenskapen for hjelpemiddelteknologi, heter det i en pressemelding fra Picomed.

ITS Designs Ltd. leverer produkter til åtte europeiske land, i tillegg til New Zealand og Russland.

For mange er Picomed mest kjent for omgivelseskontroll-hjelpemidler, men selskapet leverer også blant annet elektriske rullestoler gjennom Picomed Mobility. De er også inne på Navs nye rammeavtale for kommunikasjonshjelpemidler.

Picomed-gruppen forventer en omsetning på 85 millioner kroner i 2021. Oppkjøpet begrunnes blant annet med behovet for å forsterke det faglige fundamentet for fremtiden. 

14.09.2021 kl. 15:05
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.