Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Prisbelønt lettvekter

Den lette, manuelle rullestolen Quickie Nitrum har vunnet prisen Red Dot Award for Product Design 2022, melder Sunrise Medical AS. Denne internasjonale prisen er en anerkjennelse for høykvalitets produktdesign. Stolen har vunnet en rekke internasjonale priser siden lanseringen i 2020.

I tillegg til å være banebrytende innen produktdesign, har Sunrise Medical lansert et kunderettet verktøy som inkluderer en innovativ 3D-visualisering. Den gjør at de som ønsker å tilpasse sin egen Nitrum nå kan velge mellom alle tilgjengelige alternativer, tilbehør og farger og se dette i en 3D-modell.

Sunrise Medical mener også å kunne tilby den første reality-applikasjonen i bransjen. Her er det mulig å vise ulike forhåndskonfigurerte rullestoler i brukerens faktiske miljø.

13.12.2022 kl. 15:11
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.