Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

– Regjeringen glemmer de slagrammede

STATSBUDSJETTET: Det er for store geografiske forskjeller på tilbudet om til slagrammede. Mange får ikke den rehabiliteringen og oppfølgingen de trenger.

Dette følger ikke regjeringen godt nok opp i statsbudsjettet, mener Slagforum, som er et samarbeid mellom Afasiforbundet i Norge, Landsforeningen for Slagrammede og LHL Hjerneslag.

Slagforum krever, ifølge en pressemelding, at Stortinget sørger for endringer før budsjettet vedtas endelig.

Blant annet må det bevilges penger til å implementere pakkeforløpet for hjerneslag fase 2, det må gis mer til habilitering og rehabilitering, og det må utdannes flere logopeder.

Slagforum roser samtidig regjeringen for å ha satt av 100 millioner kroner til å styrke kommunenes rammetilskudd for barn og unge med nedsatt funksjonsevne, som følge av smitteverntiltakene i koronapandemien.

07.10.2020 kl. 15:55
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.