Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Ridderuka og Ridderrennet er korona-avlyst

Foreningen Ridderrennet har besluttet å avlyse Ridderuka 2020 på grunn av koronaviruset. Det melder Ridderrennet på sine nettsider.

Arrangementet skulle gått av stabelen 22. til 29. mars. Beslutningen om å avlyse er fattet «ut fra en helhetlig vurdering og etter faglige anbefalinger», i forståelse og samråd med medarrangører fra Forsvaret, Beitostølen Helsesportsenter og Norges idrettshøgskole.

Det var påmeldt over 400 deltakere fra 14 nasjoner til Ridderuka. Med frivillige og medarrangører er 1500 til 2000 personer involvert i arrangementet.

Ridderuka med Ridderrennet på Beitostølen er verdens største vintersportsuke for syns- og bevegelseshemmede. Årets arrangement ville vært det 57. i rekken.

06.03.2020 kl. 14:55
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.