Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Saltvik Pedersen slått i storslalåmfinalen

(NTB:) Paraalpinist Jesper Saltvik Pedersen greide ikke å følge opp onsdagens verdenscupseier og ble treer i storslalåmrennet i italienske Cortina d’Ampezzo torsdag.

Saltvik Pedersen har til tider vært uslåelig denne sesongen, men torsdag var det rivalen Jeroen Kampschreur som jublet for seier i sesongens siste renn i storslalåm for sittende.

Også italienske René De Silvestro snek seg foran Karmøy-utøveren. Saltvik Pedersen ble slått med 35 hundredels sekund. Magnus Valø Balchen endte på 9.-plass torsdag.

Saltvik Pedersen har allerede sikret seg sammenlagtseieren i verdenscupen.

Marcus Nilsson Grasto ble nummer 16 i klassen for stående. Han var elleve sekunder bak seierherre Alexis Guimond (Canada).

Fredag er det slalåmfinale i løypene som skal brukes i Paralympics i 2026.

(©NTB)

16.03.2023 kl. 18:34
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.