Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Statsministeren lovte svært godt trygdeoppgjør

(NTB:) På arbeidernes internasjonale kampdag dro Jonas Gahr Støre (Ap) rundt i mjøstraktene med lovnader om et svært godt trygdeoppgjør senere i mai.

I ugjestmildt vær besøkte Støre en rekke byer i Arbeiderpartiets kjerneområde i Innlandet. Der lovet han stor vekst i det kommende trygdeoppgjøret.

– Vi regulerer pensjonene til våre eldste som gjør at vi senere i mai – og merk dere dette – vil se den største veksten vi har opplevd i noe trygdeoppgjør, i hvert fall i alle de årene jeg har vært i politikken, sa Støre.

Han indikerte ikke hva oppgjøret kan ende på. Pensjonistforbundet har imidlertid krevd minst 7 prosent vekst i trygdeoppgjøret. Frontfagsoppgjøret endte på 5,2 prosent.

– Arbeiderbevegelsen har aldri sviktet i krisetid, sa Støre.

01.05.2023 kl. 18:31
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.