Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Sunnaas-siktet erkjenner ikke straffskyld

(NTB:) Mannen i 40-årene som er siktet for drapsforsøk etter en voldshendelse på Sunnaas sykehus natt til onsdag, erkjenner ikke straffskyld.

Han samtykker heller ikke til varetektsfengsling, sier hans forsvarer Jorunn Hegle Hovda til NTB.

Hovda og den siktede har vært i avhør gjennom ettermiddagen og i kveld.

– Han har avgitt en detaljert forklaring og erkjenner ikke straffskyld. Han hadde aldri forsett om å skade eller drepe fornærmede, sier Hovda.

Hun legger til at mannen er preget av situasjonen, og at man har anmodet at politiet iverksetter rettspsykiatrisk undersøkelse.

Fengslingsmøte for mannen blir klokka 13 fredag ettermiddag i Follo og Nordre Østfold tingrett.

Mannen gikk i 0.30-tiden natt til onsdag til angrep med et våpen på samboeren sin, en kvinne i 40-årene. Hun var på besøk på Sunnaas sykehus der mannen er innlagt. Kvinnen ble alvorlig, men ikke livstruende skadd. Det er foreløpig uklart hva som foranlediget hendelsen.

Sunnaas sykehus ligger på Nesodden utenfor Oslo og er Norges største spesialsykehus innen fysikalsk medisin og tilbyr rehabilitering til mennesker som har vært utsatt for alvorlig sykdom eller skade.

13.04.2023 kl. 20:34
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.