Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Sunrise Medical satser på barnehjelpemidler

Hjelpemiddelselskapet Sunrise Medical har kjøpt opp ledende leverandører av barnehjelpemidler, melder selskapet i en pressemelding i dag.

Det stratgeiske oppkjøpet av James Leckey Design, sammen med datterselskapene Firefly Friends og Vida Global, utvider Sunrise Medicals pediatriske produktutvalg betydelig og tilfører ekspertise for tjenester innenfor terapeutiske fag.

Dette gir Sunrise Medical en betydelig økning i porteføljen av høykvalitetsprodukter for barn, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Pediatrisk sektor er strategisk viktig for oss når vi fortsetter å forbedre folks liv. Barn og familier er en del av kjernen i våre tjenester, uttaler Sunrise Medical-gruppens toppsjef, Thomas Babacan, i pressemeldingen.

Sunrise er allerede en distribusjonspartner for Leckey i flere land, blant annet Norge. Oppkjøpet er ment å gi selskapet en sterkere stilling ii blant annet Nord-Amerika, Storbritannia og Tyskland.

Sunrise Medical er et av de store selskapene i hjelpemiddelbransjen internasjonalt, med distribusjon i mer enn 130 land. Selskapet har hovedkvarter i Malsch i Tyskland og 2200 medarbeidere i hele verden.

Her hjemme er Sunrise Medical kjent for mange gjennom Quickie-rullestolene og sittesystemet Jay, for å nevne noe.

20.08.2020 kl. 16:14
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.