Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

«Tullete og råflott handikap-parkering»

–  Bare se så mye plass de tar. Én luke tar opp nesten to plasser. Og i tillegg så brukes de nesten ikke. Jeg synes det er litt råflott.

Det sier en bilkjørende feriegjest i et intervju med Tønsbergs Blad om de nye HC-plassene som er anlagt på en av parkeringsplassene i Vestfold-byen. Han reagerer fordi parkeringsplassen er full mens HC-plassene står tomme.

– Jeg synes det er litt tullete, legger feriegjesten til.

De nye handikap-plassene er anlagt som følge av nye regler fra Samferdselsdepartementet om hvordan parkeringsplasser skal utformes.

Regionkontorleder i Norges Handikapforbund Oslofjord Vest, Anna-Lisbeth Mikalsen, er derimot godt fornøyd med de nye plassene.

Hun sier til avisen at det er nødvendig med god plass for biler som er utstyrt med rullestolheis. De nye forskriftene vil gjøre det enklere for funksjonshemmede som trenger å parkere.

Les mer om de nye parkeringsbestemmelsene her: DETTE MÅ DU VITE OM DE NYE PARKERINGSREGLENE

10.07.2018 kl. 11:52
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.