Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Uten rullestol i ukevis – vet ikke når hun får en ny

For fem–seks ukers iden hentet Nav den elektriske ruillestolen til Eva Merete Lunde fra Ås fordi den var utslitt og skulle kondemneres. Men når hun kan få en ny, er helt uvisst.

– Jeg har enda ikke hørt noe om når jeg får en ny. Det synes jeg er for dårlig, sier hun til lokalavisen Akershus Amtstidende.

Årsaken er lang ventetid hos ergoterapitjenesten i Ås kommune. Ventetiden skal skyldes sykdom i tjenesten.

For Lunde er den elektriske rullestolen et viktig hjelpemiddel, både i arbeid og fritid.

– Rullestolen er tilpasset bilen min, slik at jeg kan bli kjørt rundt. Den gir meg også mulighet til å ta både buss og tog uten assistanse, sier Lunde.

Kommunalsjef for helse- og mestring, Tove Kreppen Jørgensen, sier at det nettopp er ansatt en ny ergoterapeut i kommunen. Det vil gjøre ventetiden kortere.

23.10.2020 kl. 09:24
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.