Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Verdens raskeste parautøvere møtes i Bislett Games

(NTB:) Salum Kashafali, som tok gull på 100 meter i Paralympics i fjor, representerer Norge i løpet, som kalles «The Race to Zero» 16. juni.

Da skal gullvinnere fra Paralympics, verdensrekordholdere og verdensmestere på 100 meter samles i Oslo under Bislett Games til duell for første gang.

Øvelsen blir holdt uavhengig av klassen de til vanlig konkurrerer i.

Utøverne har en personlig bestenotering på 10.82 eller bedre, og med utøvere fra seks forskjellige klasser er det for første gang mulighet til å sette seks verdensrekorder i samme heat, opplyses det i en pressemelding.

– Bislett Games er en naturlig arena for a samle de ypperste parautøverne til et unikt løp, der utøverne får konkurrere og skinne med etablerte stjerner som Jakob Ingebrigtsen, Armand Duplantis, Andre De Grasse og Keely Hodgkinson, for å nevne noen, sier stevnesjef Steinar Hoen i Bislett Games.

(©NTB)

13.06.2022 kl. 11:03
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.