Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

VM-profiler tatt ut til Paralympics

Også Birgit Skarstein, som nylig deltok i sitt første VM på snø som parautøver i Lillehammer, er som ventet med. Hun var nær medalje på henne på 7,5 kilometer for sittende. I Beijing vil hun få nye sjanser for medaljer.

Alpinisten Pedersen tok fem medaljer i mesterskapet på hjemmebane. Han tok tre gull i slalåm, utfor og storslalåm og sølv i super-G og kombinasjonen.

Langrennskometen Nilsen tok fire medaljer i VM på Lillehammer. Det ble gull på 10 kilometer og klassisk sprint, mens hun endte på sølvplass på 15 kilometer fri teknikk. Hun var også med på det norske laget som sikret bronse i stafetten i åpen klasse.

Den norske troppen skal etter planen bestå av ca. 15 utøvere. Den siste uttaksdatoen foran lekene er 16. februar.

Her er hele uttaket:
Alpint:
Pedersen (Plogen).
Langrenn: Trygve Toskedal Larsen (Trysil), Indira Milena Hopsdal Liseth (Viking), Nilsen (Kvaløysletta), Thomas Karbøl Oxaal (Sauda), Ole Martin Lid, ledsager til Oxaal (Tomrefjord), Skarstein (Frol).
Curling: Jostein Stordahl (Halden), Ole Fredrik Syversen (Halden), Sissel Løchen (Stavanger), Geir Arne Skogstad (Trondheim), Mia Larsen Sveberg (Trondheim).
Skiskyting: Nils Erik Ulset (Tingvoll).

(©NTB)

25.01.2022 kl. 10:34
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.