Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Fakkeltog for BPA avlyst

Søndag skulle Uloba – Independent Living Norge arrangert fakkeltog i Drammen for å markere kravet om en god ordning for brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Vestre Viken. Arrangementet er avlyst av hensyn til korona-smittefaren.

«Vi gjør dette fordi vi ikke vil bidra til økt korona-smittefare. Nye arrangementer og møteplasser skaper nye arenaer for smitteoverføring, og vi velger å være forsiktige», skriver Uloba i en melding på Facebook.

Fakkeltoget skulle være en del av mobiliseringen for å sikre at den nye konsesjonen for BPA i Vestre Viken er i samsvar med spesifikasjonene i Norsk Standard. 

Les mer her: SKJEBNEKAMP FOR BPA I VESTRE VIKEN

06.03.2020 kl. 16:31
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.