Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Bilde av kryssordet.
KUTTET: Beklageligvis ble ikke hele kryssordoppgaven med i Handikapnytt 05/23.

Feil i Handikapnytts kryssord

Deler av den tradisjonelle kryssordoppgaven er dessverre falt ut av den siste utgaven av Handikapnytt. Du kan laste ned en komplett versjon her.

Ivar Kvistum
Publisert 24.10.2023 18:41

Kjære leser av Handikapnytt!

Premiekryssordet i magasinet Handikapnytt er noe av en institusjon. Mange av leserne kaster seg over oppgaven med en gang de får bladet i posten, og ikke rent få sender inn besvarelsen i håp om å bli trukket som vinner.

Vi i redaksjonen merker oss at vi har mange trofaste kryssordløsere som leverer inn oppgaven trofast etter hver eneste utgivelse.

For meg som redaktør er dette også et nyttig kontrollpunkt for distribusjonen. Når kryssordbesvarelsene begynner å tikke inn på e-post eller i brevhylla, vet jeg at bladet er ute hos leserne slik det skal.

Det er det denne gangen også, men dessverre gikk det galt i sideproduksjonen. To av de nederste radene og den ene kolonnen til høyre i kryssordet er rett og slett ikke med. Det beror på en teknisk feil som beklageligvis ikke ble avdekket i korrekturen.

Det beste vi kan gjøre, er å gi dere mulighet til å laste ned det komplette kryssordet herfra.

Klikk her for å laste ned kryssordoppgaven fra Handikapnytt 05/23.

Igjen, beklager.

Og lykke til med kryssordoppgaven.

Vennlig hilsen
Ivar Kvistum
Ansvarlig redaktør i Handikapnytt

 

 

 


Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.