Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Funka bra på NRK-audition

NRKs humor-redaksjon er svært fornøyd med det de så og hørte etter at de inviterte humorister med funksjonsnedsettelse til audition forrige uke.

– I første omgang kalte vi inn ti personer som vi mente hadde komisk teft. Det var komiske spirer på flere områder – noe standup, noe skuespill, veldig mye selvironi og enormt mange bra vitser, forteller prosjektleder i NRK Humor, Marit Støre Valeur, til Handikapnytt.

Auditionen har resultert i alt fra tanker om konkret cast til noen produksjoner til nye ideer og komiske premisser til sketsjer og karakterer, noe prosjektlederen er svært fornøyd med.

I etterkant har flere meldt sin interesse, men gikk du glipp av denne runden, kan du ta kontakt med prosjektlederen direkte på e-post: marit.store.valeur@nrk.no.

Det var få barn som meldte seg på, så NRK Super vil arrangere en egen audition for dem til høsten. 

Auditionen er et resultat av mangfoldsarbeidet i NRK, der de tidligere blant annet har hatt workshops, idémyldring og speeddating med personer med funksjonsnedsettelse. Det har gitt masse inspirasjon og avdekket et tydelig ønske om mer humor.

NRK oppfordrer alle som har lyst – funksjonsnedsettelse eller ikke – til å melde seg på alt av audition på NRK.

25.06.2019 kl. 18:23
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.