Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Independent Living-festivalen 2020 avlyses

Uloba – Independent Living Norge avlyser Independent Living-festivalen som skulle gått av stabelen 5. og 6. juni i år. På sin facebookside deler organisasjonen et bilde med teksten:

«Kampen for funksjonshemmedes likestilling er viktig, men akkurat nå er den nasjonale dugnaden for å bekjempe korona-smitten enda viktigere! Vi har ingen å miste!»

Samtidig opplyser de at de jobber med å finne alternative måter å avvikle arrangementene på, og at de vil komme med oppdatert informasjon så snart de vet mer.

Avlysningen av Independent Living-festivalen føyer seg inn i rekken av mange avlyste arrangementer som følge av Korona-viruset den siste tiden.

17.03.2020 kl. 10:33
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.