Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Kommune betaler gravferden etter dødsfall under bading

(NTB:) Færder kommune vil betale for gravferden til en pasient som døde etter å ha blitt badet i glovarmt vann på en institusjon. Kommunen er siktet etter dødsfallet.

51 år gamle Alf Johan Halvorsen ble stedt til hvile onsdag. Samme dag tilbød Færder kommune å dekke familiens kostnader i forbindelse med gravferden, skriver Aftenposten.

Den sterkt funksjonshemmede mannen døde i februar av brannskader han fikk da han ble badet i altfor varmt vann i omsorgsboligen han bodde i på Nøtterøy. Ifølge obduksjonsrapporten kan temperaturen i badevannet ha vært opp mot 70 grader.

Både pleieren og Færder kommune er siktet etter dødsfallet.

Les mer: FÆRDER KOMMUNE SIKTET ETTER DØDSFALL I OMSORGSBOLIG

– Omsorgsarbeideren er tatt ut av tjenesten, har permisjon og følges opp av psykososialt team og bedriftshelsetjenesten, sier rådmann Toril Eeg i Færder kommune.

Virksomhetslederen og lederen for miljøarbeiderne ved bofellesskapet der Halvorsen bodde er midlertidig erstattet, skriver Tønsbergs Blad.

(©NTB)

14.03.2019 kl. 10:12
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.