Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Måtte vente tre timer på drosje

Tre timer måtte rullestolbruker Katharina Haaland (26) vente på drosje da hun skulle fra kjøpesenteret Madla Amfi og hjem til Tjensvoll i Stavanger.

Daglig leder Svein Svimbil i Stavanger Taxi beklager og peker på pandemien som årsak til den lange ventetiden i dette tilfellet. Men han advarer samtidig mot at det trolig kommer til bli verre. For fra november kutter dosjesentralen ned antallet rullestoltilbpassede drosjer i Stavanger-området fra 23 til seks.

– Vi erkjenner at det fremover dessverre vil bli krevende å kunne gi denne kundegruppen et bra tilbud fremover, sier Svimbil til Stavanger Aftenblad.

Det er regjeringens nye regelverk for taxinæringen som ifølge Svimbil er årsaken til at sentralen kutter kraftig ned på antallet handikaptilpassede maxitaxier.

Les mer om de nye drosjereglene her: TAXIFORBUNDET SLÅR ALARM OM DÅRLIGERE DROSJETILBUD TIL RULLESTOLBRUKERE

28.10.2020 kl. 09:41
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.