Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Nicholas Wilkinson til FN-sambandet

SVs tidligere stortingsrepresentant Nicholas Wilkinson har begynt i ny jobb som politisk rådgiver i FN-sambandet. Han får et særlig ansvar for bærekraftsmålene.

Wilkinson markerte seg på Stortinget med et engasjement for funksjonshemmedes rettigheter. Engasjementet ble enda mer uttalt etter at han selv ble rammet av talevansker etter sykdom.

Les mer: DA STORTINGSPOLITIKEREN VÅKNET FRA KOMA, KUNNE HAN IKKE LENGER SNAKKE

– Bærekraftsmålene peker vei til en bedre verden. Da er det viktig at vi ikke bare snakker om hva andre land gjør eller ikke gjør, men også ser på problemene vi har hjemme, som store klimagassutslipp eller problemer med voldtekt og vold mot kvinner, sier Nicholas Wilkinson i en pressemelding fra FN-sambandet.

20.01.2022 kl. 09:19
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.