Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Unge funksjonshemmede vil ha mer arbeidsinkludering

Arbeidsliv, utdanning og ungdomshelse. Disse tre temaene kommer fortsatt til å være hovedfokuset for organisasjonen Unge funksjonshemmede de kommende to årene.

Dette ble vedtatt på generalforsamlingen på Gardermoen i helgen.

Ifølge en melding på organisasjonens nettsider mener generalforsamlingen at regjeringens inkluderingsdugnad ikke er tilstrekkelig. Det må på plass en forpliktende avtale om inkluderende arbeidsliv. 

I den nye IA-avtalen som partene i arbeidslivet har signert, er det ikke lenger et mål å få flere funksjonshemmede i arbeid.

Les mer her: FUNKSJONSHEMMEDE ER IKKE NEVNT I DEN NYE IA-AVTALEN

Der ble det også vedtatt en uttalelse som sier nei til regjeringens kutt i ordningen med arbeidsavklaringspenger (AAP).

Unge funksjonshemmede er en paraplyorganisasjon for 37 organisasjoner og grupperinger av ungdom med funksjonsnedsettelser og kronisk sykdom. Til sammen har de over 25.000 medlemmer.

04.11.2019 kl. 09:48
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.