Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

De to poserer sammen.
SAMARBEID: Konserndirektør Rune Indrøy i Eviny og sprinter Salum Kashafali utenfor hovedkontoret til Eviny i Bergen.

Ny sponsoravtale for Salum Kashafali

Salum Kashafali, verdens raskeste paralympiske utøver, har inngått en ny sponsoravtale med Eviny AS.

Handikapnytt
Publisert 12.04.2022 11:20

Bergenseren er kåret til «årets mannlige parautøver»på Idrettsgallaen i 2020 og 2022.

Han er regjerende paralympisk mester og verdensmester, og har løpt hundremeter på 10.43.

Sprinteren har to prosent syn grunnet en medfødt netthinnesykdom.

Personlighet og samfunnsengasjement

– De sportslige prestasjonene og resultatene hans er vanvittig imponerende. Salum er en verdensmester fra Bergen og han inspirerer oss med en herlig optimisme og tro på fremtiden. Men hans unike personlighet og samfunnsengasjement imponerer meg nesten enda mer. Han skaper sosial energi i lokalsamfunnet og er rett og slett et varmt og godt menneske, sier Rune Indrøy, konserndirektør kommunikasjon og samfunnskontakt i Eviny i en pressemelding.

Eviny (tidligere BKK) er det største energiselskapet på Vestlandet og en av Norges største distributører av elektrisk energi. 

– Jeg bruker å si at det verste ikke er å bli født svaksynt eller blind, men å bli født uten visjoner. Eviny har en stor visjon om å sette fart på det grønne skiftet. Det heier jeg virkelig på, sier Salum Kashafali.

Perfekt match

Kashafali flyttet med familien til Norge i 2003, som kvoteflyktning fra Kongo. Da var han ni år gammel.

– Salum er en perfekt ambassadør for den rene energien som vi produserer og leverer. Og så er hans historie til inspirasjon for alle, ikke bare oss i Eviny. Fra fattigdom og borgerkrig i Kongo, til en ny start i Norge og til slutt verdensmester og paralympisk mester. Det er bare veldig sterkt på alle måter, sier Indrøy.

– Jeg er veldig glad for å ha fått Eviny med på laget. Sammen skal vi skape ren energi og fremtidsoptimisme. Vi er en perfekt match, sier Kashafali i pressemeldingen fra Eviny.


Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.