Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

E-pilot
E-PILOT: Invacare byr på tre spennende nyheter innen drivhjul/aggregater, e-motion M25 DuoDrive, e-pilot og viaGo V24 hjelpemotor. De er ranket som førstevalg i henholdsvis post 16, 20 og 21. Når det gjelder e-pilot er dette en hjelpemotor for den aktive brukeren, som kobles enkelt av og på foran den manuelle rullestolen. Det er en sporty, elegant og ergonomisk løsning for allsidig bruk. Rekkevidden oppgis til maksimalt 50 km. Den er basert på Litium-ion batteri og kan fås med godkjent batteri for flytransport.

Nyhetene ruller ut

Den nye NAV-avtalen byr på en rekke nyheter innen de de fleste produktkategoriene, som også inkluderer drivhjul med elektrisk motor og drivaggregater. Vi byr på noen smakebiter fra den nye avtalen som trådte i kraft 1. mars. Se bildeserien lenger nede i artikkelen.

Bjørn Kollerud
Publisert 03.03.2024 21:16

NAV-avtalen på manuelle rullestoler og drivaggregater inkluderer produkter fra velkjente, store leverandører, som Sunrise Medical AS, Etac AS, Invacare AS, Panthera Norge AS, Alu Rehab AS og Bano Life AS.
Totalt byr avtalen på 32 rullestoler og 12 drivaggregater. Den er en liten økning fra forrige avtale. Men en økning fra åtte til 12 modeller innen drivaggregater og drivhjul med elektrisk motor gir flere valgmuligheter.
Avtalen gjelder fra 1.3.2024 til 28.2.2026 med muligheter for NAV til å forlenge den med ytterligere to år.
– Anskaffelsen ble spesielt utformet med tanke på å etablere et godt sortiment av rullestoler med lav egenvekt, spesielt innenfor aktiv-segmentet. Det ble også lagt vekt på å få etablert et bredere sortiment av rullestoler til barn og ungdom. Anskaffelsen inkluderte totalt 21 delkonkurranser, hvorav seks delkonkurranser omhandlet drivaggregater. Vi opplever at rammeavtalen består av produkter av god kvalitet og at den sammen med tilknyttede tjenester, som montering, utprøvning og etter-tilpasning gir god behovsdekning for våre brukere, sier Seksjonssjef Christian Lupke i NAV i en e-post til Handikapnytt.

Sjekk selv
  • Produktene i den nye NAV avtalen finner du på www.hjelpemiddeldatabasen.no, de skal være offentliggjort 1. mars.

 


Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.