Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Kronprins Haakon ute med lue og turjakke
H.K.H. Kronprins Haakon. (Foto: Liv Anette Luane/Det kongelige hoff)

Kronprinsen til Ridderrennet

Kronprins Haakon besøker Ridderrennet 16. mars, i anledning 60-årsjubileet for arrangementet.

Helge Olav Haneseth Ramstad
Publisert 06.02.2024 15:27

– Vi er svært takknemlige for at H.K.H. Kronprinsen vil glede deltagerne, Foreningen Ridderrennet og alle på Beitostølen Helsesportsenter med sitt nærvær, sier direktør ved Beitostølen Helsesportsenter, Astrid Nyquist i en pressemelding. – Dette er en annerkjennelse av vår kompetanse og den betydningen vi har i arbeidet mot et samfunn hvor alle skal delta.

Det 60. Ridderrennet arrangeres på Beitostølen lørdag 16. mars.

Samme dag er det offisiell åpning av det som kalles «Det nye Beitostølen Helsesportssenter», med nytt familiehus og gjenåpning av bygningsmassen som ble skadet i brannen i fjor sommer.

LES OGSÅ: – Mange forteller hvor viktig Beitostølen er i livet deres (lenke).

H.K.H. Kronprins Haakon har vært Ridderrennets beskytter siden i fjor vår, da han overtok beskytterskapet fra sin søster prinsesse Märtha Louise.


Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.