Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Gruppebilde med medaljer.
GLADE: Medaljetrioen i paradressur grad II: tyske Heidemarie Dresing (gull), britiske Georgia Wilson (sølv) - og bronse til Ann Cathrin Lübbe (til høyre). (Foto: Lukasz Kowalski)

Enda en bronse i paradressur til Ann Cathrin Lübbe

Lørdag red Ann Cathrin Lübbe inn sin andre bronsemedalje under europamesterskapet i tyske Riesenbeck. – Dette var deilig, sier rytteren.

Handikapnytt
Publisert 10.09.2023 21:02

Prosentresultatet i dagens freestyle i FEI Para Grand Prix grad II ble gode 74,540 % til Ann Cathrin og hennes hest La Costa Majlund. Dette holdt hele veien til bronse.

– Det var bare deilig å ta en medalje til! Jeg var ikke så flink i dag som på tirsdag, men hesten min var god og når det holder til bronse, så må man da være glad, sier Lübbe i en pressemelding fra Norges Rytterforbund.

Slutter aldri å lære

Ann Cathrin Lübbe gjorde sin internasjonale debut i 1997 og har mange mesterskap bak seg, hvorav mange har resultert i medaljer. Likevel poengterer 52-åringen:

– Jeg har lært en masse her i Riesenbeck; man slutter aldri å lære!

Gullet gikk til tyske Heidemarie Dresing med hesten Horse24 Dooloop, mens sølvvinner ble britiske Georgia Wilson med hesten Sakura.

Sikter mot Paralympics

Nå venter videre målrettet arbeid for Ann Cathrin, som har Danmark som base. Norge ligger så langt godt an til å kunne sende et lag til Paralympics i Paris neste år, og gode poeng på den individuelle rankinglisten til Paralympics er også noe pararytteren, opprinnelig fra Hamar, sikter mot.

– Jeg synes det er like gøy å være med ennå, og er like motivert – det handler om å synes at det er gøy og at man ønsker å utvikle seg. Det er det alltid mulig å gjøre! Siden i vår har jeg ikke vært under 70 % en eneste gang, og det er jeg fornøyd med – men, vi har et forbedringspotensiale!

Kjære leser 🙂

Når du er her, vil vi be deg om en liten tjeneste.

Handikapnytt.no er Norges eneste redaksjonelt uavhengige nettavis om funksjonshemmedes rettigheter, levekår og likestilling.
Vi mottar ingen pressestøtte. Og for at flest mulig skal få lese det vi skriver, har vi heller ingen betalingsmur.

Hvis du vil støtte journalistikken vår, kan du sende for eksempel 25 kroner eller et annet beløp på Vipps. Nummeret er:
526030
Du kan også bruke bankkontonummer:
8200 02 03277
Husk å merke overføringen med «Støtte til Handikapnytt».

Din støtte gjør det mulig for Norges Handikapforbund å utgi Handikapnytt fortsatt.

Tusen takk for ditt bidrag!


Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.