Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Leif Willy Eriksen
Leif Willy Eriksen, Østfold (Frp), under et møte i Fellesnemda for Viken Fylkeskommune på Oslo Plaza tirsdag. (Foto: Cornelius Poppe / NTB)

Frp-topp trekker seg etter handikapavsløring

Leif Willy Eriksen trekker seg som leder for Fremskrittspartiet (Frp) i Fredrikstad etter avsløringen om at han har parkert ulovlig med konas handikapbevis.

NTB
Publisert 26.04.2024 14:59

NTB: – Jeg er veldig lei meg for det jeg har gjort. Jeg har stor respekt for både kommunen og innbyggerne og beklager på det sterkeste det som har skjedd, sier Eriksen til Fredriksstad Blad.

Det skjer etter at Dagbladet søndag kunne dokumentere at han ved flere anledninger har brukt konas handikapbevis ulovlig når han har parkert.

Ifølge Statens vegvesen er det forbudt å bruke parkeringsbeviset for andre enn den det er ment for. Beviset gir blant annet rett til å parkere gratis der andre må betale.

I tillegg til at han nå går av som Frp-leder i Fredrikstad etter 30 år, opplyser Eriksen at han har levert inn beviset til parkeringsetaten.

– Jeg har også tatt kontakt med bompengeselskapet slik at vi heretter betaler i bommene, sier han til Fredriksstad Blad.

Han legger til at han ikke har blitt presset av partiet til å gå av, og at dette er en beslutning han har tatt på egen hånd.

(©NTB)


Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.