Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Bjarne Kristoffersen lener seg mot en dør der navnet hans står på et navneskilt.
NY GENERALSEKRETÆR: Bjarne Kristoffersen (41) kommer fra stillingen som sekretariatsleder for SVs stortingsgruppe. (Foto: Martin Grüner Larsen)

Bjarne Kristoffersen blir generalsekretær i NHF

NHF har fått ny generalsekretær: Bjarne Kristoffersen (41) kommer fra stillingen som sekretariatsleder i SVs stortingsgruppe og begynner 1. mars.

Britt Knutsdatter Arnhøy
Publisert 05.12.2022 19:43

Bjarne Kristoffersen har tidligere vært politisk rådgiver, blant annet for Karin Andersen. På Norges Handikapnytts nettsider sier han:

– Sammen med Norges Handikapforbund får jeg muligheten til å være med på å kjempe for den helt selvfølgelige retten vi alle har til å leve likeverdige liv, i et rettferdig samfunn. Jeg er veldig glad og takknemlig for denne muligheten.

– Spennende

Han ser fram til å ta fatt på arbeidet.

– Det er spennende å få lede administrasjonen i en så utrolig kompetent og ledende organisasjon som NHF, legger han til.

– Jeg ser frem til å samarbeide med Bjarne Kristoffersen, sier NHFs forbundsleder Tove Linnea Brandvik.

Trygg og tydelig

– Gjennom hele arbeidslivet har han hatt personalansvar og lederansvar. Han er en person med erfaring med å utvikle organisasjoner, skaffe midler til arbeidet og jobbe med medlemsvekst. I de prosessene har han videreført organisasjonens gjennomslagskraft og ivaretatt ansatte, trekker hun fram til NHF på nett.

Hun beskriver Kristoffersen som trygg og tydelig på Norges Handikapforbunds ideologiske plattform.


Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.