Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Video: TV-driller unge talenter

Av: Ivar Kvistum Foto: Ivar Kvistum
Publisert 19.04.2015 21:11

Se hvordan Norges Handikapforbund lærer opp fremtidens interessepolitikere i å fronte kampen for funksjonshemmedes rettigheter og likestilling.

Talentutviklingsprogrammet, vanligvis forkortet til TUP, er Norges Handikapforbunds satsing på unge talenter i organisasjonen. Siden 2011 har rundt 30 ungdommer deltatt i programmet.

På samlingen helgen 17. til 19. april var det medietrening og -håndtering som sto på programmet. Deltakerne skulle lære hvordan de fremfører et budskap i et TV-intervju.

Kursleder var Terje Lindberg fra Company Stories AS. Han har bakgrunn som teaterregissør og utviklingsprodusent for TV. Han bruker en egen metodikk for å  gjøre folk gode foran kamera og forsamling.

LES OGSÅ: HER ER FRAMTIDA

LES OGSÅ: FEST FOR FOLK FLEST

LES OGSÅ: – MÅ TENKE NYTT OM UNGDOMSARBEIDET


Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.